• Wowza
  • Uitzending.TV
  • Uitzending.TV

Gouden Pijl / Radio Continu

Dinsdag 8 augustus werd de jaarlijkse wielerronde de Gouden Pijl in Emmen verreden. Radio Continu was weer aanwezig op het Raadhuisplein met haar karavaan en verzorgde een spetterende Hollandse avond. Vele bezoekers waren getuige van het goed verzorgde licht en geluid van podiumwagen.com en genoten zichtbaar van de optredens van o.a. Mooi Wark, Jannes, de Dikdakkers en vele andere artiesten.

Uitzending.TV was wederom aanwezig voor het verzorgen van de live stream voor een aantal Facebookpagina’s en de website van Radio Continu. Tevens waren wij ook verantwoordelijk voor de live radiouitzending op Radio Continu, voor zowel de draadloze data verbinding als het leveren en bedienen van onze mobiele studio.

Dit alles kwam tot stand middels een goede samenwerking met TH Multimedia, zij waren verantwoordelijk voor de camera faciliteiten en de beide ledschermen kwamen van Impressive Led.

U leest het goed. Uitzending.TV is van vele markten thuis en werkt graag samen met andere professionals. Heeft u een evenement waarbij wij u in de breedste zin van het woord kunnen assisteren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uitzending.TV

Mussenveld 91
7827 AG Emmen


Tel: 0653751139
E-mail: contact@uitzending.tv

KvK nr: 04081468
BTW nr: NL103293759B01

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of opdracht
naar boven